Qui forma i d'on neix Fun4Kids?


Sobre nosaltres

Fun4kids neix el 2017 amb el compromís de transmetre l'anglès als més petits de la mà de Laura Vallés. El nostre objectiu és que els nostres alumnes gaudeixin de l'aprenentatge de l'anglès d'una manera lúdica, propera i que gràcies a aquest idioma puguin gaudir d'un futur ple d'oportunitats.

L'equip de Fun4Kids
Fun4Kids Laura V.
Laura V. Directora i professora
Fun4Kids Teme T.
Teme T. Professora
Fun4Kids Miriam G.
Míriam G. Professora
Fun4Kids Mery P.
Mery P. Professora

La metodologia que utilitzem

Joc i experimentació

Mitjançant el joc potenciem l'oralitat i treballem les estructures gramaticals i vocabulari, sense que se n'adonin, tot gaudint de l'anglès.

Amb els nostres jocs i activitats despertem l'interès de l'alumne, que participa, s'equivoca, rectifica i aprèn.

  • Escolta i parla.
  • Practica i assimila conceptes.
  • Llegeix, escriu i s'expressa.
alt
alt

Confiança i seguretat

El nostre objectiu a l'aula és que els alumnes tinguin la seguretat d’expressar-se oralment en anglès sense por a equivocar-se. Això és possible amb la correcció prèvia i la pràctica corresponent.

Sabem que la millor manera d'aprendre anglès és integrar-lo a la seva rutina diària, per això a Fun4kids us proporcionem les eines i recursos per aconseguir-ho.
Proper, com a casa

Fun4kids es troba en un espai adaptat a totes les edats, on petits i grans se senten còmodes, fet que afavoreix el seu aprenentatge.

Dins d'un ambient familiar i acollidor, respectem el moviment i la llibertat dels infants aconseguint que se sentin còmodes amb l'anglès.
alt

Aquesta pàgina web utilitza galetes per a millorar la seva experiència de navegació, si segueix navegant entenem que en té coneixement i dóna el seu consentiment. Per a més informació consulta el nostre Avís legal.